Lid worden

De Safety Jogger Club is in de eerste plaats een vriendenkring én ontmoetingsplaats voor fietsliefhebbers. Zowel CYCLO als MTB liefhebbers vinden er hun gading. Houdt u van fietsen? Bent u aangenaam in de omgang? Twee redenen om lid te worden van onze CLUB. Lees onze doelstellingen en clubfilosofie en u komt snel te weten waarvoor de Safety Jogger Club staat. Over de begeleide aanwervingsprocedure kan u alles lezen op de pagina van onze clubafspraken. Wij opteren ervoor dat de CLUB geleidelijk en gestaag groeit om alle moeilijkheden te voorkomen. Daarom gebeurt het soms dat onze CLUB in aantal leden voltallig is. Bij de start zullen 25 leden worden toegelaten. Om die reden willen wij voorlopig nog even wachten met onze KIDS-afdeling tot wanneer wij hier genoeg interesse voor hebben én een begeleider die ten volle zijn verantwoordelijkheid hiervoor neemt. Daarom is de minimum inschrijvingsleeftijd 16 jaar. Safety Jogger wil via een sterke clubstructuur en duidelijke afspraken de hechtheid en het voortbestaan van de groep garanderen. Tevens wil Safety Jogger een aantrekkelijk voorstel aan zijn leden formuleren. Indien u nog aarzelt om dit formulier in te vullen, aarzel dan niet om bijkomende open vragen te stellen via e-mail. Hopelijk mogen we elkaar binnenkort ontmoeten.

Opgelet: Omdat wij onze club stelselmatig willen uitbouwen, zijn wij vaak genoodzaakt om de aanwerving van nieuwe leden te beperken. U kan steeds uw kandidatuur stellen. Wij zullen u sowieso contacteren.

Lid worden van onze Safety Jogger Club?

Vul het formulier hieronder volledig in (zodat wij onmiddellijk over alle juiste gegevens beschikken).

Kledijmaten = Weet je de juiste maat niet ? Kijk op onze maattabel.
Captcha = Vul het cijfer in als verificatie. Kun je het cijfer niet lezen ? Klik dan op de knop rechts van het cijfer om het cijfer te vernieuwen.